Lessen

Algemeen
De lessen kenmerken zich door een enorme inzet, attitude, maar vooral in respectvol en in gelijkheid met elkaar omgaan. Je kunt er van iedereen hulp in je training ontvangen. Per les zult u zien dat er naast de hoofdinstructeur ook vrijwel altijd één of meerdere assistent-instructeurs aanwezig zijn. Men krijgt de optimale aandacht en begeleiding die we kunnen geven.

In de school kennen wij geen competitie- of machosfeer en trainen wij met en nooit tegen elkaar. Bent u niet in optimale conditie, geen probleem, wij geven u lessen die bij u passen.

Jeugdlessen
De jeugd heeft de toekomst. Er zijn aparte jeugduren voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar en 11 tot en met 14 jaar. Wij vinden het belangrijk om zowel de leerling als de ouders te adviseren omtrent de vorderingen tijdens de lessen. Ouders willen graag het beste voor hun zoon of dochter, vandaar dat we graag van tijd tot tijd in de school of via  e-mail persoonlijk contact met hen onderhouden.

Wij vinden het belangrijk zoals hier boven al genoemd, dat men respectvol met elkaar omgaat. Vooral voor kinderen is het van grote waarde hier het belang van in te zien.
Respect en moderne discipline vinden wij dan ook een belangrijk punt in de jeugdlessen.

Privéles
Het is ook mogelijk om privélessen te volgen. Één op één of hooguit met zijn tweeën krijg je dan les. Dat betekent volledige en persoonlijke aandacht van alleen maar de hoofdinstructeur. Je zult sneller op de hoogte zijn van het curriculum en de lessen zijn helemaal aangepast op individueel niveau.

De privélessen vinden plaats in:

de Dojo in Maarssen

de Prive Dojo in Eck en Wiel

of indien mogelijk bij u op locatie.